3/6/12

CURSA D'ALTA MUNTANYA DE BERGA

En Bernat Molist no para, la setmana passada va participar en una nova cursa, aquesta vegada a Berga, ell mateix ens ho explica:

27-05-2012 CURSA D’ALTA MUNTANYA DE BERGA
Distància: 20 km’s, Desnivell positiu: 1500m(3.000 d’acumulat)
Cursa amb desnivell alt, on les sensacions de córrer per alta muntanya es comencen a notar.A diferencia de la cursa de Pals de fa 15 dies, aquí tant el paisatges, com el desnivell i la temperatura no tenen res a veure. De seguida que sortim de Berga enfilem les primeres rampes que pràcticament no deixem fins a la Fiquerasa(km 5).
A partir d’aquí, NO deixem el la pujada fins pràcticament al km 10(Coll d’Estela), on es puja gairebé TOT per corriol i on és difícil abançar; de fet, la gran part de cursa és a través de corriols. Hi ha moments de la pujada que gairebé sembla de nit, per l’espessor dels arbres que tenim a sobre.
La temperatura que estem trobant(Força humida) és un bon company de viatge, i en els petits plans que trobem es recuperen les forces ràpidament.De seguida que arribem a dalt, comença un descens força tècnic i amb molta pendent, que obliga moltíssim a les cames.Quan s’arriba al km 15 aproximadamant  però, comença la gran “trampa” de la cursa, ja que en un petit tram es puja un fort desnivell, amb constant pujades i baixades, fins arribar al Santuari de Queralt.(Hem de pensar que portem 5 km’s de forta baixada i de cop teniu una paret al davant; és la part més dura de la cursa).
Finalment, una vegada passat Queralt, unes escales ens acosten a Berga fins al Passeig de la Indústrial.
Bona cursa i millors sensacions.Finalment acabo el 40 amb un temps de 2h i 29 minuts; JA EN TENIM UNA ALTRA!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada