5/5/12

PELS CAMINS DELS MATXOS 2012

En Jordi Casellas va participar fa quinze dies a la prova "Pels Camins dels Matxos, ell mateix ens explica l'experiència:

Aquest any no he deixat escarpar l'oportunitat d'inscriurem a la marxa de Pels camins dels matxos. El passat dia 22 d'abril, a les 6:30 donen el tret de sortida en direcció a Bellmunt, vorejant Vilaseca i fent un primer avituallament a les Valls. Des del Santuari de Bellmunt, endurida per la boira i l'humitat. Després d'un breu avituallament ens dirigim per una baixada tècnica, pedregosa i molla cap al coll de Sant Bartomeu. Cada vegada plou més, encara que la vegetació ens protegeix, el que fa que el terreny es torni perillós, fent gastar alhora més energies del compte. Segueixo pujant cap al cim del Puigsacalm, la boira cada cop més espessa, i la sensació de fred més acusada. Arribo al cim i hi ha gent animant, és una passada !!!!

 
Una vegada deixo el Puigsacalm, planegem i arribem al Coll de Tussell, on en una baixada tècnica i perillosa, pateixo una caiguda, amb la mala sort de tenir una forta estrebada al bessó. Segueixo com puc, ben a poc a poc, perquè no puc forçar, fins al Prat de la Vola, on decideixo fer un recorregut més curt i no fer el Bucle de Cabrera.

 
Tinc 25 km. per endavant i m'ho agafo amb calma, perquè començo un munt de pujades tècniques, corriols i baixades que em fan patir de valent, apretant als poc trams de pista fins arribar a Torelló.

5.360 m desnivell, 52.430km., 8h 11min., 6,5 km/h de velocitat mitja.
M'agradaria destacar la bona organització, un 10 al Centre excursionista Torelló,
a l'excel.lent ambient i bon rotllo dels participants i com a repte no superat, l'any vinent repetiré. perquè aquestes curses tenen quelcom que enganxa, i fort!!!

Jordi Casellas

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada