17/6/11

Jana Coll al Campionat d'Espanya cadet de seleccions autonòmiques

El cap de setmana passat la Jana Coll va participar al Campionat d'Espanya cadet de selecions autonòmiques, amb la selecció catalana,  aconseguint la medalla de bronze en llençament de martell. Moltes felicitats. Ella metixa ens ho explica


Aquest cap de setmana he participat amb la Selecció Catalana al Campinonat d'Espanya Cadet per Seleccions Autonòmiques, a Valladolid. He competit en la prova de martell i he aconseguit la medalla de bronze amb una marca de 43,65 metres. També i per equips, la Selecció Catalana, hem aconseguit tant en noies com en nois el primer lloc.


Ha sigut genial i una experiència molt bona perquè de divendres a diumenge hem estat tot l'equip junts, compartint les experiències de la competició i de la convivència, i sé que he fet una colla d'amics de totes les seleccions, que compartim una mateixa motivació i afició, que forma part de la nostra vida, l'ATLETISME.

Jana

I aquest dissabte dia 18, juntament amb la Laia Aguilar participant al Campionat de Catalunya cadet. Moltes sort per les dues.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada