7/1/11

CONCENTRACIÓ DE TECNIFICACIÓ ESPORTIVA

Durant aquest mes de desembre i aquestes festes nadalenques  atletes de Folgueroles de totes les edats han participat en diferents curses que s'han celebrat a la comarca com ara la mitja marató de Vic, la cursa entre pont de Roda, la Sant Silvestre de Manlleu,...,
Però tambè durant aquestes festes la Jana Coll va estar seleccionada per participar en una concentració de tecnificació esportiva de llançament de martell, ella mateixa ens ho explica:


Del 26 al 30 de desembre vaig anar a una concentració de tecnificació esportiva, en llançament de martell, organitzada per la federació espanyola d'atletisme. La concentració es va fer a l'Alfàs del Pi , a Alacant. Allà estàvem concentrats els atletes de llançaments, proves combinades i marxa, que va escollir la federacio en funció de les marques obtingudes durant la temporada. En llançament de martell érem 4 noies i 2 nois. La concentració consistia en entrenar i millorar els aspectes tècnics. Teníem un entrenador per a cada especialitat que t'ensenyava i et corretgia els errors que feies. Entrenàvem matí i tarda i a les hores lliures estava amb altres atletes que també estaven a la concentració. Ha sigut una experiència molt positiva, he fet nous amics, m'ho he passat molt bé i he aprés moltes coses noves per aplicar als entrenaments.
JANA



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada