5/9/10

CRONO-ESCALES DELS FOQUERS el 19-9-2010

Una mica a correcuita, i abans d'iniciar l'activitat extraescolar d'atletisme que realitzem al Ceip Mossèn Cinto, organitzem una petita cursa popular oberta a tothom aprofitant els darrers dies de la festa major del poble.
És tracta d'una cronoescalada amb sortides individuals  per pujar les Escales dels Foquers i acabar a la Ermita de la Damunt. Vol ser una cursa diferent, un repte, on cadascú tingui com objectiu aconseguir la seva marca personal.

Les escales dels Foquers són 260 graons de pedra que formen part del camí que uneix Tavèrnoles i Folgueroles, un punt singular d’atractiu paisatgístic. 


Us proposem una cronoescalada curta, assequible per tothom però amb un punt d’exigència, que combina un inci explosiu amb un corriol sorprenent. 
La cursa s'iniciarà a la font dels foquers,  un cop superat el tram de les escales, d'un desnivell de 62m en només 200m de longitud, és continua per un corriol planer,lleugerament emboscat, que acaba en un camp (que és per on propiament passa aquest camí) que s'ha de creuar per arribar al final situat a l'esplanada que hi ha al costat de l'ermita de la Damunt.

El camp que és travessa, en segons quines époques de l'any, està sembrat amb cereals i aquest està més o menys crescut, qüasibé menjant-se el camí. Actualment està tallat de fa pocs dies i es circula perfectament però fa uns dies la cosa era molt diferent. Ho podeu comprovar amb el video que hem preparat per promocionar la cursa, tot i que aquí ens surt la pantalla retallada, també podeu veure el video buscant-lo directament a www.youtube.com 



És una cursa gratuïta i sense premis, nomès amb l'alicient de cadascú de buscar el seu crono, la seva marca. La participació és oberta a tothom sota la responsabilitat de cadascú, els menors a partir de 10 anys amb permís patern. En acabar la cursa hi haurà begudes i coca.

Fes teu el repte participa! 
Fes la inscripció enviant un correu electrònic a atletismefolgueroles@gmail.com indicant el nom i l'edat.




Timing:
Punt de Trobada Església de la Damunt(Folgueroles)
Timing:
09.30h.- 10.00h. Recollida de dorsals i assignació hora de sortida.
10.00h. - Explicació de la cursa
10.15h. - Desplaçament en grup al punt de sortida.
11.00h. - Sortida del primer participant


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada