27/5/10

JORNADA INTERESCOLAR D'ATLETISME


La setmana passada és va celebrar a les pistes d'atletisme de Vic una campionat interescolar d'atletisme, podeu veure les fotos i llegir la crònica d'en Roger Pallàs que hi va participar:

Avui ha sigut un dia especial. Hem arribat al SES de Calldetenes i ja sabíem que a les 9 agafaríem l’autocar per participar al Campionat Interescolar d’Atletisme d’Osona, juntament amb l’Escorial, l’Institut Jaume Callís, i el Roser de Sant Julià. Participàvem tres nens de cada institut per prova. Quan hem arribat a les pistes de Vic ens hem canviat al vestidor de rugbi on hi havia una caixa de fusta gegant amb una porteta al darrere, al vestidor dels nens, entre nosaltres hem deduït que era una sauna, i al cap d’una estona la Roser Parés ens ha vingut a dir que no es podia anar al vestidor de rugbi. Després ens hem separat per “coles” a les grades i la Roser Parés ens ha explicat de què anava aquest campionat escolar. Després han començat les proves: primer  les semifinals de 50 metres llisos i 50 metres tanques tant masculí com femení. De Folgueroles hi corríem la Laia Aguilar, la Cristina Albó i en Roger Pallàs, tots en 50 tanques. Hem quedat entre els cinc primers i ens hem classificat per la final. Mentrestant es feia també el salt de llargada femení i llançament de vórtex masculí.
Hem descansat mitja hora i s’han fet les finals de 50 llisos, 50 tanques femenins en que la Laia ha quedat primera i la Cristina segona, l’arribada ha sigut tant igualada que han hagut de mirar la gravació de l’arribada moltes vegades, després el 50 tanques masculins en que en Roger ha fet segon, 600 femenins que ha guanyat la Laia, 1000 masculins que ha guanyat en Roger i en Marc Pedrón que corria pel Roser ha fet vuité, llargada masculina que en David Vidal ha quedat cinqué, però a sols tres centímetres del tercer lloc i el vórtex femení que l’Aida Oriol ha quedat sisena. Finalment s’han fet els relleus, han participat en Roger, l’Aida i la Cristina. Ens ho hem passat molt bé animant als nostres companys.
Tot seguit tots els nens ens hem reunit al mig de les pistes i han anat donant medalles als tres primers de cada prova. Al final venia el premi més important, saber quin institut havia guanyat sumant els punts de totes les proves. Tant en nens com en nenes hem guanyat els del SES de Calldetenes! En Dionís i l’Helena, els dos profes que ens han acompanyat estaven molt contents i deien que no s’ho esperaven. A més al ser un centre nou, no havien guanyat mai cap trofeu. Després hem agafat l’autocar i hem tornat cap al SES molt contents i satisfets.   
  
Roger Pallàs Piqué

jornades escolars

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada