1/3/13

CROS DE FOLGUEROLES 2013

El proper dia 10 de març és celebra el 7è cros escolar de Folgueroles, última prova de la lliga comarcal de cros.
No hi falteu!!

Aquí podeu consultar els circuits i els metres que correràn cada categoria

El proper dia 10 de març és celebra el 7è cros escolar de Folgueroles, última prova de la lliga comarcal de cros.
No hi falteu

2 comentaris:

  1. Avui ha estat una gran matinal de cros. Vist en perspectiva quan fa 7 anys uns quants pares de Folgueroles vam decidir engegar màquines i organitzar el cros escolar de folgueroles,avui he pogut constatar que aquests pares han fet un gran bé per l'esport de la comarca, doncs Folgueroles va ser l'inici d'aixó que es el circuit comarcal escolar. poc valorat però un gran bé ara que pràcticament tot es futbol i futbol. s'ha de felicitar a en Joan, en Jordi C., però especialment en Toni i en Jordi A.
    També voldria animar a tots els nens i nenes i tots els pares i mares que continuin fidels a l'atletisme i el cros ja sabem que es sacrificat, però després per la vida ajuda molt a superar els problemes: ho dic per experiencia.
    Finalment, dir-vos que es una alegria immensa veure nens i nenes de Sant Quirze de Besora i del Lluçanés incorporant-se al circuit com competidors habituals. L'any vinent proposaré al Consell d'Alcaldes que alguna cosa més hem de fer per consolidar aquest Circuit de Cros.
    Moltes gràcies a tots pel que m'heu fet disfrutar aquest matí.
    Carles Baronet
    Alcalde de Folgueroles

    ResponElimina
  2. Vull felicitar a tots els organitzadors del cros, moure tants participants i que tot funcioni no és fàcil.
    M'ho he passat molt bé amb la vostra companyia i no cal dir que felicito a tots els participants, m'ha agradat molt veure tants alumnes de l'escola que juntament amb els seus pares gaudien d'un matí esportiu amb tant entusiasme.

    ResponElimina