12/11/11

BCN:CURSA DE LA DONA

Diumenge passat com cada cap de setmana hi havia un munt de curses o caminades, així mentre alguns feien la Matagalls-Vic corrent o caminant sota la pluja,l'Alba Puntí va participar a la seva primera cursa a Barcelona. Una experiència mullada però satisfactòria, ella mateixa ens ho explica:

LA CURSA DE LA DONA MULLADA


 El passat diumenge dia 6 de Novembre es va fer a Barcelona la “Cursa de la Dona”, es tracta d’una cursa atlètica molt popular que pretén promocionar l’atletisme entre el gènere femení ( es veu que en general ens costa més anar a córrer, jo penso que és que tenim menys temps per anar a córrer...). També s’aprofita l’avinentesa per la sensibilització del càncer de mama. El tope d’inscripció era de 12.000 corredores i quinze dies abans ja s’havia tancat l’ inscripció!
Com que era una cursa curta de 6 km pel mig de Barcelona i amb una amiga ens hi vam animar. Ella ja havia fet alguna cursa, però per mi era la primera!


Les previsions de temps eren dolentes i la realitat va ser de pluja constant ! Malgrat tot era impressionant veure que quasi no va fallar ningú. Hi havia 12.0000 dones sota la pluja corrent. L’ambient era molt afable i tranquil, moltes de les dones hi anaven a passar bé una estona i la pluja no les va desanimar.


Ens vem situar entre els marcadors de 35 i 40 minuts i la cursa va començar. Els primers 500 m només teníem feina a esquivar tietes i senyores en general que anaven poc a poc o caminaven, després ja vam anar agafant el nostre ritme i la pluja també va agafar ritme. Plovia molt.

Els 6 km van passar prou ràpid i la família ens va poder animar a mig camí. Com totes les curses populars l’ambient era divertit amb gent disfressada, malgrat ser només de dones hi havia alguns homes disfressats de dona ... tot plegat ho fa més amè. Finalment vam arribar vaig quedar la 1408 amb un temps de 38 min. I uns quants litres d’aigua a la roba.


L’organització de la cursa esta molt professionalitzada i tan l’entrega de xips, com tot el recorregut estaven molt preparats, ens van donar una samarreta i algun altre regalet... Potser l’únic inconvenient és que has d’anar a buscar el dorsal el dia abans a Barcelona i això no és gaire còmode si vius fora.



Alba Puntí



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada